שירותי הנזלה
תעשיית המזון והמשקאות עושה שימוש במגוון רחב של חומרי גלם נוזליים, ובפרט סוכרים נוזליים, החל מסוכר טהור ועד תערובות של סוכרים שונים, וחומרי גלם נוספים.
לקבוצת גלעם מומחיות של שנים בהנזלות מסוגים שונים וידע בלעדי בערבוב של סוכרים וסיבים תזונתיים עפ"י דרישת לקוח .
הנזלת חומרי גלם מעניקה ליצרנים מספר יתרונות משמעותיים, החל משלב הטיפול בחומרי הגלם ולכל אורך תהליך הייצור:
- יעילות בתהליך הייצור- ניתן לוותר על שלבי ההמסה, הסינון של חומר הגלם
- חיסכון עלויות מפעליות - אנרגיה, חיסכון בכ"א, מלאי, צמצום איבודי חומר
- הדירות ואיכות המוצר - עקביות בכל מנת ייצור הודות למפרט קבוע ואיכות אחידה
- חיסכון בהשקעות - במידה ואין קווים מתאימים/יעילים להנזלה ובהקמת מפעלים חדשים
1. הנזלה של חומר יבש:
- סוכר
- פרוקטוז
- מלח לימון
- פוטסיום סורבט
- חומרים עפ"י דרישה
2. תערובות סוכר לפי דרישת לקוח:
- סוכר אינוורטי
- סוכר חצי אינוורטי
- דקסטרוז ופרוקטוז ביחסים מותאמים אישית
- תערובות סוכר וממתיקים ביחסים מותאמים אישית
3. תערובות עם סיבים תזונתיים:
- FOS נוזלי
להצעת מחיר צרו קשר